قالب بتن نیوجرسی

قالب بتن نیوجرسی

آشنایی با قالب نیوجرسی و انواع آن

پیدایش موانع نیوجرسی بتنی و آشنایی با انواع آن: قالب نیوجرسی بتنی یا حفاظ بتنی چیست؟ در سال 1950 توسط مؤسسه تکنولوژی استیونس زیر نظر اداره ایالتی بزرگراه های نیوجرسی در ایالت نیوجرسی آمریکا برای جداسازی مسیرها از قطعاتی بتنی استفاده گردید که جهت جدا کردن مسیر های ترافیکی جاده ها و حفاظ کناری مخصوصا در پیچ های تند جاده ای به منظور تامین ایمنی راه‌ها استفاده می‌شدند به همین خاطر به این موانع، نیوجرسی (Jersey Barrier) گفته  می‌شود. موانع نیوجرسی بدلیل برتری ایمنی بالا نسبت به گاردریل ها و… مورد توجه بیشتری قرار گرفت که این قطعات براساس استاندارد های هر سازمان دارای اشکال گوناگون می باشد.

قطعات نیوجرسی بتنی که از بتن مسلح ساخته می شوند دارای استحکام بسیار بالایی بوده و امکان تخریب و تغییر شکل آن ها در برخورد با اجسام سنگین بسیار پایین است. از این رو دارای خاصیت حفاظتی بالایی هستند.

قالب بتنی نیوجرسی

برای تولید موانع نیوجرسی، مانند هر قطعه‌ی بتنی دیگری نیاز به قالب‌بندی می‌باشد. قالب های فلزی نیوجرسی بتنی در گروه قالب‌های خاص قرار می‌گیرند و توسط ورق‌های فلزی تولید می‌شوند. قالب های نیوجرسی برای ساخت موانع نیوجرسی بر اساس نیاز مشتریان در سایزها و مدلهای مختلف تولید میشوند.

انواع قالب های نیوجرسی بتنی

نیوجرسی‌ها را می‌توان براساس نحوه‌ی قرارگیری آن‌ها در کنار هم به سه نوع ساده، مفصلی و فاق و زبانه‌ای تقسیم‌بندی نمود. در قالب های نیوجرسی‌ ساده، در انتهای قطعات نیوجرسی ساخته شده قطعه‌ای برای متصل کردن آن‌ها به یکدیگر وجود ندارد. نیوجرسی‌های فاق و زبانه‌ای به شکلی ساخته می‌شوند که انتهای این قالب بتن داخل یکدیگر قرار می‌گیرند و  در ننیجه قطعات نیوجرسی به خوبی در کنار یکدیگر سرهم  می‌شوند. مطمئن‌ترین و ایمن‌ترین نوع نیوجرسی‌ها نیز قالب نیوجرسی مفصلی می‌باشد که در آن‌ها نیوجرسی‌ها توسط مفصل‌های فلزی به خوبی به یگدیگر متصل می‌شوند.

قالب های موانع نیوجرسی بتنی تولیدی شرکت تنها پولاد

انواع قالب نیوجرسی بتنی

انواع قالب بتن نیوجرسی

اجزا تشکیل دهنده قالب های خاص نیوجرسی

  • شاسی
  • دیواره اصلی 
  • درپوش ها 
  • محدودکننده فواصل
  • جک های دو پیچ 
  • بولت و مهره
  •  شاهین برای حمل و نقل 
  • ویبراتور های پرتابل

وزن و ابعاد قالب نیوجرسی بتنی

 برآورد وزن نیوجرسی بتنی با هر شکل و ابعادی را می توان به سادگی انجام داد. به این صورت که پس از محاسبه ی حجم قطعه ی نیوجرسی، می توان عدد به دست آمده را در وزن مخصوص بتن که حدود 2500 کیلوگرم بر متر مکعب می باشد ضرب نموده و وزن قطعه را محاسبه کرد. برای به دست آوردن حجم نیز کافی است مساحت مقطع آن را حساب کرده و در طول نیوجرسی ضرب کنیم.

قالب های نیوجرسی در سایزها و ابعاد مختلف طراحی و ساخته میشوند. معروفترین و پرکاربردترین نوع نیوجرسی بتنی تیپ1 و 2 و 3 میباشد که در ابعاد 40*40 – 200*80 – 300*110 – 100*80 میباشند. البته نیوجرسی های بتنی بر اساس نوع کاربرد و نیاز مشتری در همه ابعاد خاص نیز تولید میشوند.

وزن هر تیپ از این موانع متغیر است. در زیر به وزن چند تیپ از این موانع بتنی اشاره می کنیم.

جدول مشخصات موانع نیوجرسی

جدول مشخصات موانع نیوجرسی

کاربرد موانع نیوجرسی بتنی

موانع نیوجرسی بتنی برای کاربردهای مختلفی از جمله موارد زیر مورد استفاده قرار می‌‌گیرند:

  • ایجاد حاشیه‌ی ایمن برای جاده‌ها و به حداقل رساندن خسارت‌های جانی و مالی هنگام انحراف خودرو از مسیر و برخورد به کناره‌ی جاده
  • جداکردن مسیر‌های رفت و آمد در اتوبان‌ها و بزرگراه‌ها
  • مهار آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع
  • استفاده به عنوان مانع در برابر سیل
  • استفاده به عنوان موانع موقت در کاربردهای ترافیکی
  • تفکیک فضای پارکینگ، ایستگاه های تاکسی، فضاهای خصوصی باغ و ویلا، فضای پمپ بنزین و ….

کاربردهای مانع نیوجرسی بتنی

سفارش خرید و استعلام قیمت
ساخت و فروش انواع قالب های فلزی نیوجرسی بتنی در ابعاد سفارشی

مشخصات فنی قالب های خاص نیوجرسی بتنی

در ساخت نیوجرسی بتنی، مانند هر سیستم قالب بندی پیش ساخته دیگری باید الزامات مربوط به ساخت قطعات بتنی و مشخصات فنی یک قطعه ی بتنی با کیفیت رعایت شود. مهم ترین الزامات و مشخصات فنی در ساخت یک قطعه ی بتنی در درجه ی اول مواد و مصالح مورد استفاده در ترکیب بتن و سپس نحوه ی اجرای صحیح بتن ریزی و رعایت نکات اجرایی مانند ویبره ی مناسب می باشد. با رعایت این نکات یک نیوجرسی بتنی با مشخصات فنی مناسب ساخته خواهد شد. در ادامه استانداردها و آیین نامه های مربوطه را ذکر کرده ایم:

سیمان: به طور کلی سیمان مصرفی باید مطابق با استاندارهای زیر باشد:

استاندارد ملی ایران – شماره های ۳۸۹-3517-3432-3517-4220-16481-3433-13278-3517

سنگدانه یا مصالح سنگی: بزرگترین اندازه ی مصالح سنگی مورد استفاده در ساخت نیوجرسی بتنی باید حداکثر 25 میلی متر باشد.

الزامات استاندارد ملی ایران – شماره ی 302، باید در استفاده از مصالح سنگی رعایت شود.

آرماتور: آرماتورهای مورداستفاده در ساخت موانع نیوجرسی باید مطابق با شماره ی 3132 استاندارد ملی ایران باشند.

 آب: آب مصرفی در ساخت قطعات بتنی به طور کلی نقش مهمی ایفا می کند و باید مطابق با آیین نامه ی بتن ایران باشد.

مفصل: با توجه به عدم وجود استاندارد و آیین نامه های داخلی در این موضوع، مفصل های مورد استفاده در ساخت نیوجرسی های مفصلی باید مطابق با استاندارد DIN EN 10293 آلمان رده ی GS 20MN5 باشند.

افزودنی های بتن: استاندارد ملی ایران به شماره ی 2930 الزامات مربوط به افزدونی های بتن را عنوان کرده است و باید در ساخت موانع نیوجرسی نیز این موضوع در نظر گرفته شود.

ساخت قالب بتن نیوجرسی

کارخانه های تولید کننده قالب نیوجرسی بتنی معمولا بر اساس نقشه های وزارت راه و شهرسازی به طراحی و ساخت موانع بتنی می پردازند. همان طور که گفته شود، قالب نیوجرسی بتنی که جزو قالبهای خاص بتن بشمار می آید در اشکال و ابعاد مختلفی طراحی و تولید می گردد به همین جهت لازمست که نقشه و یا ابعاد دقیق نیوجرسی مورد نظر به واحد فنی مهندسی ارسال گردد. در طراحی و تولید این قالب های فلزی بتنی، معیارهای کیفیت و استاندارد مدنظر قرار میگیرد تا مطلوب ترین و با کیفیت ترین قالب به مشتری تحویل داده شود. البته این نکته را باید مدنظر قرار داد که ساخت قالب نیوجرسی بتنی مثل بقیه قالب های خاص بتن کمی زمانبر است و نسبت به قالب های مدولار به زمان بیشتری برای ساخت نیاز دارد.

استفاده از ورق ضخیم یا نازک هنگام ساخت قالب موانع خاص نیوجرسی دارای اهمیت زیادی است چرا که روی قیمت و کیفیت قالب تاثیرگذار است.

روش ساخت و تولید قالب بتن نیوجرسی

غالبا قالب نیوجرسی بتنی بوسیله ارگانهای دولتی مثل شهرداری و یا شرکتها مورد سفارش قرار میگیرد. بعد از سفارش ، نقشه طراحی شده قالب نیوجرسی از طریق تلگرام یا واتساپ و یا از طریق ایمیل جهت ساخت به کارخانه تولیدکننده قالب ارسال می گردد تا با بررسی جزییات نقشه قالب، نسبت به ساخت آن اقدام کنند.ساخت قالب های نیوجرسی مثل دیگر سیستم های قالب بندی خاص کمی زمانبر است و از نظر هزینه ساخت هم گرانتر است.

قیمت قالب بتن نیوجرسی

قیمت قالب بتن نیوجرسی را می توان براساس وزن آن و قطعات مورد استفاده در ساخت و اسمبل کردن آن تعیین کرد. بسته به اینکه کدام یک از انواع نیوجرسی که در بالا گفته شد؛ شامل نیوجرسی ساده، فاق و زبانه ای و مفصلی مورد نظر کارفرما باشد و همچنین نحوه ی استفاده از قالب، قیمت قالب نیوجرسی بتنی می تواند متفاوت باشد.

عوامل دیگری همچون ضخامت ورق های فلزی مورد استفاده برای ساخت قالب در نحوه قیمت گذاری بی تاثیر نیستند. همچنین بالارفتن قیمت آهن آلات و فلزات موجب افزایش قیمت قالب های بتن نیوجرسی میشوند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت لیست قیمت روز قالب فلزی نیوجرسی با واحد فروش شرکت تنها پولاد تماس بگیرید.

نوع نقشه تولید نیوجرسی و مصالح بکار رفته در ساخت موانع نیوجرسی، از مهمترین عوامل تعیین کننده در قیمت قالب بتنی نیوجرسی به شمار می آیند. جهت اطلاع از لیست دقیق قیمت ها با واحد فروش و بازرگانی شرکت تنها پولاد تماس حاصل فرمایید. کیفیت بالا و قیمت مناسب شعار ماست. برای تولید انواع قالب ها از ورق های فلزی استاندارد استفاده میشود تا محصول ساخته شده دارای کیفیت مطلوب باشد و در نهایت مشتریان محترم با اطمینان خاطر اقدام به خرید نمایند. بیشتر مشتریان ما از شهرهای اصفهان، تبریز، شیراز و مشهد هستند.

نقشه قالب بتن نیوجرسی

در تصویر زیر نقشه قالب نیوجرسی و ابعاد استاندارد آن را ملاحظه میکنید. ابعاد نقشه مذکور مورد تایید وزارت راه و شهرسازی بوده و در صورت نیاز بر اساس ابعاد سفارشی مشتریان، قالب مربوطه طراحی و تولید می گردد.

نقشه قالب بتن نیوجرسی

نحوه تولید قالب بتن نیوجرسی

پس از برآورد وزن و جزئیات قالب خاص نیوجرسی و عقد قرارداد با کارفرما، طراحی دقیق قالب مورد نیاز برای تولید قالب بتنی نیوجرسی انجام می‌شود . سپس نقشه‌های ساخت قالب نیوجرسی به واحد تولید ارائه می‌گردد. قطعات مورد نیاز برای تولید و طراحی قالب‌ نیوجرسی باید با دقت زیاد ساخته شده و در نهایت مونتاژ شوند.  قطعات تشکیل دهنده قالب های فلزی نیوجرسی معمولاً شامل ورق‌های بدنه، درب‌ها، سولجر، پایه‌ی زیرین، جک‌های شاغول‌کننده، پشت‌بند‌ها که معمولاً قوطی هستند و . . . می‌باشد.

در تولید نیوجرسی بتنی علاوه بر بتن، از میلگرد جهت افزایش استحکام بتن استفاده میشود، چرا که در کنترل میزان فشار و کشش وارده بتن، میلگرد نقش قابل توجهی داشته و مانع بروز صدمات ناشی از تصادفات می شود. قالب نیوجرسی به عنوان مانع بتنی در انواع مدل ها تولید می شود. شرکت تنها پولاد، تولیدکننده انواع قالب های نیوجرسی در همه ابعاد و اندازه میباشد.

بطور کلی برای تولید قالب های خاص نیوجرسی باید مراحل زیر را طی نمود:

  1. تعیین ابعاد و ضخامت ورق فلزی برای ساخت قالب (معمولا 4 میل)
  2. برش ورق های فلزی و جوشکاری آنها
  3. درز بندی و درزگیری قالب بتن

روش تولید مانع نیوجرسی بتن

روش های تولید موانع نیوجرسی

روش بتن ریزی ایستاده

در این نوع تولید قالب به صورت ایستاده مونتاژ شده و بتن ریزی از قسمت بالایی نیوجرسی انجام می گیرد. برای تسریع در تولید می توانیم از کف های اضافه استفاده کنیم و بدنه های جدا شده از قالبی که قبلا بتن ریزی کردیم، در کف هایی که آزاد هستند مونتاژ کرده و بتن ریزی کنیم.

روش بتن ریزی برعکس

در این نوع تولید قالب به صورت واژگون تولید و بتن ریزی از قسمت کف نیوجرسی انجام می گیرد. بعد از بتن ریزی و گیرایی اولیه بتن، می توان قالب یا بتن را از نقاط ثقلی که در قالب یا بتن تعبیه شده توسط جرثقیل چرخانده و روی کف قرار دهیم.

روش اتوماتیک

تمام موارد تولید به صورت اتوماتیک می باشد. تمام موارد فوق الذکر بصورت پیش ساخته بوده و بعد از تولید و عمل آوری به محل نصب حمل می شود.

خرید و فروش قالب بتن نیوجرسی

مشتریان محترم میتوانند جهت ثبت سفارش و خرید قالب های نیوجرسی بتنی یا بصورت حضوری اقدام نمایند و یا اینکه سفارشات خود را از طریق سایت، ایمیل یا تلگرام به واحد فروش شرکت تنها پولاد ارسال کنند تا بر اساس نقشه و درخواست آنها، قالب مورد نظر طراحی و ساخته شود. تمامی قالب های ساخته شده بر اساس استاندارد وزارت راه و شهرسازی میباشند که با قیمت مناسب و کیفیت بالا در اختیار خریداران محترم قرار میگیرد.

نیوجرسی مفصل دار یا حفاظ بتنی مفصلی چیست؟

در قدیم، اتصال دو نیوجرسی از طریق لولا انجام میشد که اکنون این شیوه منسوخ شده و برای اتصال دو نیوجرسی از قطعه ای به نام مفصل استفاده می شود که دارای وزن تقریبی حدودا 13.2 کیلوگرم می باشد. این قطعه باعث می شود که هنگام برخورد، نیوجرسی ها از همدیگر جدا نشوند تا از بروز بیشتر خطرات احتمالی جلوگیری کند.

مفصل در حقیقت قطعه ای فولادیست بصورت نر و ماده که باعث اتصال  نیوجرسی ها میشود. به طور کلی کاهش میزان خسارت ناشی از حوادث بین شهری، جاده ها، کم شدن نورهای آزاردهنده خودروهای مقابل در شب و کم شدن میزان انحرافات از مهمترین اهداف ساخت و فروش مفصل نیوجرسی می باشد. نیوجرسی های آسیب دیده به راحتی قابل تعویض می باشد که این ویژگی سبب مزیت استفاده از آن در مقایسه با موانع ترافیکی شده است.

قالب های نیوجرسی در دو حالت پلاستیکی و فلزی ساخته میشوند. امروزه شرکت های زیادی وجود دارند که در زمینه تولید و فروش مفصل نیوجرسی فعالیت می کنند. این شرکت ها نیوجرسی ها را به قیمت های متنوعی عرضه می کنند که دلیل آن بستگی به عوامل متعددی، مانند وزن نیوجرسی دارد. یکی از این شرکتها، که در زمینه تولید انواع قالب فلزی نیوجرسی مفصل دار فعالیت می نماید، شرکت تنها پولاد میباشد.

قالب نیوجرسی مفصل دار فلزی در همه ابعاد و سایزهای سفارشی با رعایت تمامی استانداردهای لازم توسط گروه مهندسین شرکت تنها پولاد طراحی و ساخته میشود. جهت سفارش قالب نیوجرسی مفصلی با شماره تلفن 02154651000 تماس بگیرید.

انواع قالب نیوجرسی مفصلی

قالب نیوجرسی مفصلی که یکی از پرکاربردترین حفاظ های پیش ساخته بتنی به شمار می آید، در 2 نوع متداول طراحی و تولید می شود که عبارتند از:

  • قالب نیوجرسی مفصلی 4 متری (قالب متوسط)
  • قالب نیوجرسی مفصلی 6 متری (قالب بزرگ)

 از قالب های نیوجرسی مفصلی کمتر متداول می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قالب نیوجرسی مفصلی ابتدا و انتها
  • قالب نیوجرسی مفصلی تغییر ارتفاع
  • قالب نیوجرسی مفصلی تغییر عرض
  • قالب نیوجرسی مفصلی تیرچراغ برق

مصالح مورد استفاده در ساخت قالب نیوجرسی مفصلی بر اساس نوع کاربرد متفاوت خواهد بود. حال در ساخت قالب نیوجرسی مفصلی مطابق ضوابط مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از سیمان پرتلند تیپ 1 و 2، سنگدانه مطابق استاندارد ملی ایران، افزودنی های مختلف به صورت پودر و مایع، آب مطابق استاندارد، میلگرد استاندارد A3  با مقاومت کششی بالا و مفصل مقاوم استفاده می شود که مرغوبیت مصالح و متریال به کار رفته در ساخت موانع نیوجرسی و نوع نقشه بر قیمت نیوجرسی مفصلی تاثیرگذار خواهد بود. قالب نیوجرسی مفصلی با توجه به مقاومت، استحکام و ماندگاری و سایز قالب از قیمت های متفاوتی برخوردار می باشد و هزینه تهیه و ساخت قالب نیوجرسی مفصل دار بتنی به نوع قالب بندی نیز مرتبط می باشد. بنابراین فاکتورهای بسیاری در تعیین قیمت قالب های نیوجرسی مفصلی موثر خواهد بود.

سفارش قالب نیوجرسی در تنهاپولاد

ساخت قالب نیوجرسی مثل دیگر قالب های خاص، نیاز به دقت و زمان بیشتری دارد تا طبق نقشه و سفارش مشتریان طراحی و ساخته شود. در نتیجه هزینه ساخت قالب های نیوجرسی، بسته به ابعاد و نوع متریال به کار رفته و همچنین زمان صرف شده، متفاوت است. همانطور که مطلع هستید با توجه به نوسان قیمت ورق فولادی و افزایش تورم موجود در بازار نمی توان قیمت ثابت و مشخصی ارایه کرد. جهت استعلام قیمت قالب نیوجرسی با شماره تلفن 02154651000 تماس حاصل نمایید.

قالب بتن خاص

قالب خاص (سفارشی) بتن قالب های فلزی خاص نظیر قالب خاص ستون و سرستون، قالب قطعات بتنی پیش ساخته، قالب فلزی خاص نیوجرسی، قالب های خاص تیر پل،قالب فلزی خاص تیر و دال،

قالب بتن لبه خم یا طرح ارس

قالب های مدولار (قالب تسمه ای و قالب بتن لبه خم) تفاوت قالب‌های تسمه‌ای و لبه خم: قالب‌های بتن را در یک دسته‌بندی اولیه می‌توان به دو نوع خاص و مدولار تقسیم‌بندی نمود.

قالب دیوار پیش ساخته بتنی

به طور کلی امروزه قطعات بتنی پیش‌ساخته مورد استقبال زیادی قرار گرفته‌اند. زیرا پیش‌ساخته بودن موجب سرعت اجرا و سهولت در انبوه‌سازی می‌شود. انواع دیوارهای پیش ساخته بسته به مصالح مورد استفاده در

موانع نیوجرسی بتنی، از طراحی تا تولید

مانع نیوجرسی بتنی چیست و چگونه بوجود آمد؟ هدایت مسیر، جداسازی و ایمن سازی راه ها در کنار حفظ جلوه و زیبایی، از پارامتر های اساسی در اجرای پروژه های راه سازی است.